Parròquia de Sant Bartomeu

2015 Aplec a l’Ermita de Berà

Com és tradicional i cada any esperat, el Dilluns de Pasqua, totes les poblacions que tenen la sort de tenir una Ermita, solen aplegar-se en aquesta per celebrar en un ambient primaveral i de festa la Pasqua de Resurrecció o Pasqua florida en família i amb els amics a redós seu. Per tant, també nosaltres com s’ha fet durant el passat, farem un any més l’Aplec a l’Ermita de la Mare de Déu de Berà i, esperant que faci bon temps, ens hi reunirem tots els qui s’hi poden desplaçar, grans i no tant grans, petits i joves.

L’Aplec comença amb la celebració de l’Eucaristia del dilluns de Pasqua, a les 10:30 del matí, cantarem els Goigs i, com s’escau l’endemà de Pasqua de Resurrecció, felicitarem la Pasqua a Maria, la Mare de Déu i ens confiarem a la seva protecció.

Seguidament, les sardanes del matí fins a l’àpat, el dinar i més sardanes encara a la tarda, ompliran de festa i de vida tot l’espai exterior de l’Ermita, completant d’aquesta manera, la trobada de tota la gent de Roda de Berà a l’Ermita. Si voleu baixar al vostre ordinador el programa detallat de l’aplec d’enguany, aquí el teniu. 2015Aplec

Tagged on: , ,