Parròquia de Sant Bartomeu

El Tricentenari ja és aquí

Cartell anunciador de les festes del tricentenari de la coŀlocació de la primera pedra de l’Ermita de la Mare de Déu de Berà (Roda de Berà, 1718-2018)

Diumenge vinent, 11 de març de 2018, la celebració dominical parroquial es trasllada a l’Ermita de la Mare de Déu de Berà. La raó és la voluntat de commemorar amb gratitud els tres-cents anys de la construcció de l’Ermita de la Mare de Déu que aplega els rodencs i també el veïnat de les contrades properes per invocar la protecció de Maria i també per  proclamar les obres singulars que en Déu ha fet per amor a la humanitat en la petitesa de la seva serventa. Evidentment l’encant del lloc —en un extraordinari mirador sobre el Mediterrani— hi atreu tota mena de visitants.

Era el dia 12 de març de 1718, que sobre les restes de l’antiga església de Sant Pere que havia tingut funcions parroquials, es posava la primera pedra de l’ermita actual que passava a ser així una Ermita dedicada a la Mare de Déu, popularment anomenada de Berà, pel topònim del lloc on està edificada.

És per això, que presidits per l’arquebisbe tarragoní, Mons. Jaume Pujol i Balcells, hi celebrarem l’Eucaristia dominical del IV diumenge de Quaresma tot donant gràcies d’aquest bell aniversari i fent de la nostra trobada un dia de joiós retrobament d’amics i coneguts.Després de la celebració, a la plaça exterior de l’Ermita, els Nens del Vendrell ens obsequiaran amb els seus castells. Veniu-hi!

El programa més detallat el teniu aquí : Programació detallada per als propers mesos.

Tagged on: ,